Ny 12m lokasjonsbåt fra ProZero

Etter stor susses med salg av 8m, 11m og 15 Meter ProZero fartøyer til oppdrettsnæringen lansere ProZero Norge AS nå en modell beregnet for det Norske marked. Denne gang en 12m lokasjonsbåt utviklet i tett dialog med eksperter fra oppdrettsnæringen.

Den nye ProZero 12m Lokasjons båt er i utgangspunktet utstyrt for tøffe oppdrag i offshore og bygget på den pålitelige og ekstremt sjødyktige ProZero skrogplattformen.

Båtens store akterdekk kan naturligvis konfigureres med både nokk, kran eller vinsj etter kunders spesifikke ønsker og kan videre konfigureres til å imøtekomme et bredt spekter av enkelt og tomotors fremdrifts alternativer.

Kabinen er montert fleksibelt for at sikre lav støy, høyst mulig komfort og vibrasjons beskyttelse for besetningen, også ved seilas i høy hastighet.

Dette er en båt som er effektiv der hvor en stor katamaran ikke dekker behovet for at komme hurtig ut til anleggene for at utføre mindre last leveranser, og service oppgaver, men hvor der er ønske om en hurtig og effektiv båt med et lavt drivstofforbruk og lave samlede driftsomkostninger», forteller Daglig leder i ProZero Norge AS Kjetil Nygård. Båter som er bygget i kompositt tåler kjemikalier som blant annet desinfisering væske mye bedre en aluminium og stål. Båten er utviklet i tett samarbeide med næringen og er meget effektivt, så vi har stor tillit til den potensiale i markedet.

Som alle ProZero fartøy, er denne båten bygget i robust glass, karbonfiber kompositter, noe som reduserer vekten av båten og dermed gir både bedre hastigheter og lavere drivstofforbruk. Gode sjø egenskaper og god ergonomi er nøkkelen til lange og utmattende oppdrag. ProZero arbeids båtene er designet for å gi akkurat det. Med sin dype V bunnet gir skroget en trygg og pålitelig base og en fantastisk sjøbåt og vil håndtere selv svært dårlig vær veldig bra.

Lokasjonsbåten er tilgjengelig i størrelser fra 10 til 15meter.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Daglig leder Kjetil Nygård

Telefon: +47 99 70 97 96
E-post: kjetil@prozero.no