ProZero 8 m Full cabin DC til Havkar Drift

Vi overleverte den 23.01.2020 en ProZero 8 m Full cabin DC til Havkar Drift AS i Austevoll Båten ble overlevert til en fornøyd kunde ved verftet i Faaborg DK

Båtene blir bygget ved Tuco Yacht Værft ApS i Faaborg Danmark.

ProZero 8 m Full cabin DC er bygget i kompositt og etter samme tegninger som Offshore Fast Rescue Boat. Dette gir ett veldig godt skrog med høy retningstabilitet og veldig gode sjøegenskaper.

Dette fartøyet er utformet og tilrettelagt i tatt samarbeid med kunden.

Alle fartøyene i ProZero serien blir bygget etter modulprinsippet og er derfor veldig enkle å tilpasse den enkelte kundes behov.

Fra venster: Kjetil Nygård Daglig leder ProZero Norge, Henrik Sonne Senior Project Manager Tuco DK, Johannes Møgster Daglig leder Havkar Drift og Kenneth Seljen driftsteknikker Havkar Drift.

Johannes Møgster Daglig leder i Havkar Drift AS opplyser at dette fartøyet skal brukes på lokasjoner i Kinn- og Bremanger kommune i Vestland fylke. Disse lokasjonene tilhører Austevoll Melaks, Langøylaks AS og Troland Lakseoppdrett AS og driftes av Havkar Drift AS. Dette er lokasjoner som det er forholdsvis lang avstand til og som er vær utsatt. Ved å kunne ha ett lavt drivstofforbruk og høy fart blir det en fin bespare. Vi ser frem til og ta denne båten i bruk i dette området med krevende vær og røffe forhold sier Johannes Møgster.

Under testen oppnådde vi en fart på + 35 knop med fulle dieseltanker og 5 personer om bord opplyser Daglig leder i ProZero Norge Kjetil Nygård.

Beskrivelse:

Byggematerial: Kompositt
Mål: Lengde 7,95m Bredde 2,78. Dybde 0,8
Fart: +35 knop
Antall personer.6
Motor: Volvo Penta D4 300
Fremdrift: Volvo Penta Stern drive                                                       
Baugpropell Lewmar 2kW,
Interceptors: Hydrotab 320BT
Kartplotter: Lowrance HDS 9 LIVE 3-in-1
Radar: Lowrance Broadband Radar 3G
VHF: Simrad rs20s                                                                                               

Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon av våre forskjellige fartøystyper.